Köpvillkor

  • Fri Frakt över 745kr
  • Öppet köp i 30 dagar
  • Leveranstid 1-5 vardagar
  • Ingen faktura eller andra avgifter tillkommer


Fraktkostnad & Leverans
FRI FRAKT över 745kr, viss kosttillskott och underkläder är undantaget
All vår leverans sker via Bring Service Point.
Samtliga våra leveranser får ett spårbart kollinummer för säker och snabb hantering.

Betalning
Betalning kan ske via bank/kreditkort, betalning via internetbank, faktura, presentkort eller delbetalning.

Bank/kreditkort
Vi accepterar Visa, MasterCard och Maestro. Alla transaktioner skickas krypterat via SSL (Secure Sockets Layer) och är helt säkra. För maximal säkerhet använder vi även 3DSecure. Kortköp är avgiftsfritt.
Så här går det till:
1. Välj "Kort" som betalningsmetod i kassan.
2. Ange kortnummer, giltighetsdatum, kortets säkerhetskod (CVC).
3. En kontroll genomförs så kortuppgifterna stämmer samt att det finns täckning för köpet.
4. Köpsumman reserveras först på ditt konto.
5. När varorna skickas, dras pengarna från ditt konto och den reserverade summan överförs via Klarna till ImpactSpray.
 
Direktbetalning via din internetbank
Du betalar direkt genom att logga in och föra över pengar via din internetbank. Vi erbjuder direktbetalning med Swedbank, Handelsbanken, SEB och Nordea. Direktbetalning är avgiftsfritt.
Så här går det till:
1. Fyll i dina uppgifter i kassan, klicka på SLUTFÖR KÖP
2. På nästa sida så väljer du valfritt betalsätt

Faktura
Du betalar i efterskott per faktura. 14 dagars betaltid. 0 kr fakturaavgift.
All fakturering sker genom Klarna AB. Läs fullständiga fakturavillkor här.
1. Fyll i dina uppgifter i kassan, klicka på SLUTFÖR KÖP
2. På nästa sida så väljer du valfritt betalsätt

Dela upp betalningen
Vi skickar din order direkt och du väljer varje månad hur mycket du vill betala av på ditt belopp (lägst 50 kr/mån eller 1/24 av totalbeloppet) och kan alltid välja att betala av hela beloppet på en gång. Alla dina delbetalningsköp samlas på en smidig månadsfaktura.  Läs fullständiga kontovillkor här Betalningen sker via Klarna/Kreditors tjänst Dela upp betalningen.
1. Fyll i dina uppgifter i kassan, klicka på SLUTFÖR KÖP
2. På nästa sida så väljer du valfritt betalsätt

Försäljning till minderåriga
Om du är under 18 år måste du ha målsmans tillstånd för att beställa från oss.

Kostnadseffektiva & snabba leveranser
Enkla & säkra leveranser till över 4000 olika utlämningsställen. Vi strävar efter att ni ska erhålla era produkter *inom 1-5 arbetsdagar.  Om du mot förmodan inte har erhållit din leverans inom 6 arbetsdagar ber vi dig att kontakta oss!

Fraktkostnader
FRI FRAKT vid ordervärde över 745kr annars kostar frakten 59kr. Vid byten och retur tillkommer en fraktkostnad på 59kr.

Returrätt/Ångerrätt
Returrätt gäller inom 30 dagar från det kunden mottagit varan.
För att returen ska godkännas fullt ut måste den returnerade varan vara i väsentligt oförändrad skick. Varan ska förpackas i sin originalförpackning med tillhörande inneremballage och tillsammans med eventuella tillbehör, lappar/tags, mm. Varor som ej är i väsentligt oförändrat skick kommer att återbetalas efter avdrag som sätts upp individuellt beroende på skick som varan är när den kommer i retur. Sätt inga adresslappar direkt på varans förpackning utan lägg originalförpackningen i ett annat emballage. ImpactSpray ansvarar inte för förlust eller eventuella skador som uppkommer under transport till oss. Vi rekommenderar att du returnerar varan tillsammans med följesedel eller kopia på denna, för att underlätta returhanteringen.

Ångerrätt gäller även presentkort, så länge det inte är utnyttjat helt eller delvis. När koden har aktiverats genom köp, kan den inte makuleras. Därför kan inte ångerrätt utnyttjas på "restbelopp". Om du har köpt en vara och betalat med presentkort, har du fortfarande ångerrätt på produkten som inhandlats. Återbetalning sker genom att presentkortet laddas med motsvarande belopp och inte genom utbetalning av pengar.

Vid retur/byte står kund för fraktkostnad till oss.
ImpactSpray återbetalar köpeskillingen inom 14 dagar efter att vi mottagit anmälan om retur.
Kontakta ImpactSpray via E-post för ytterligare instruktioner. Adress för returnering är:
Impact of Sweden AB
Hemvägen 20B
441 40 Alingsås

OBS. Alla returförsändelser ska gå direkt till oss, vi har ingen möjlighet att hämta ut hos ombud.

Reklamationer
Reklamationer anmäles till vår kundtjänst via E-post
Vi garanterar att de varor du beställt är felfria vid leveransen. Skulle du få en defekt eller fellevererad vara ska du kontakta kundservice så snart som möjligt, dock senast inom två veckor. Vi tar emot felanmälan och sänder dig instruktioner för retur. Meddelande om fel i vara måste lämnas inom skälig tid från det att du som kund upptäckte, eller borde ha upptäckt felet. Reklamationsrätten för en vara upphör under alla omständigheter efter tre år. Reklamationer ska ske inom två månader efter att felet upptäckts. Vid retur av reklamerad vara, skicka med en lapp där du skrivit vad som är fel på varan, för att vi enkelt och snabbt ska kunna ersätta er på bästa sätt.

Betalningsärenden
Frågor angående betalning (påminnelser, inkasso, delbetalning) hanteras och hänvisas till vår samarbetspartner Klarna AB. Webb: www.klarna.se Telefon: 08 120 120 10

Ändring av paketuppgifter
Det tillkommer en avgift vid ändring av paketuppgifter, detta gäller endast paket som redan är utskickade. Exempel: Byte av ombud för uthämtning, ändring av paketmottagare.
Kostnad för att ändra paketuppgifter på paket som redan är utskickade från vårt lager är 95:-

Transportskada
Skadat gods anmäles direkt vid uthämtande hos ombud samt till vår kundtjänst via E-post

Outlösta paket
Paket som inte har hämtats ut inom 14 dagar återsänds tillbaka till ImpactSpray.
Vi förbehåller oss rätten att debitera dig kostnaderna för returfrakt och expeditionskostnad:
0-1 kg = 290:-, 1-10 kg = 349:-, 10-20 kg = 490:- vid outlösta paket.
Om du ej har möjlighet att hämta ut ditt paket, har du möjlighet att förlänga liggetiden genom att kontakta oss på info@ImpactSpray.se. Detta debiteras med 95 kr på grund av manuell hantering.
När vi mottagit ert outlösta paket kommer varorna krediteras i från köpet men avgiften ovan tillkommer.

Alla beställningar loggas och IP-nummer registreras för att förhindra att beställningar missbrukas.

Kundregister
Vid beställning fyller kunden i sina kunduppgifter. Genom detta godkänner kunden att uppgifterna registreras i vår kunddatabas. ImpactSpray garanterar att alla uppgifter är konfidentiella och kommer ej att lämnas ut eller säljas på något sätt. ImpactSpray följer personuppgiftslagen.

Allmänna Villkor
När du bekräftat köpet genom att sända iväg din order har du också godkänt våra Köpevillkor och därmed lagt en bindande order. Samtliga priser anges inklusive moms. För att handla hos ImpactSpray måste kunden vara myndig eller ha förälders godkännande för att beställa. Denna kontroll görs ej av ImpactSpray utan ansvar för att detta uppfylls ligger på kund och målsman. Kund som beställer till annan person och eller leveransadress är alltid juridiskt bindande. Alla produktbilder skall ses som illustrationer och kan ej heller garanteras återge exakt utseende och beskaffenhet.

Alla produkter som skickas till kund är Impact of Sweden AB ägodel tills det att vi har erhållit full betalning. Vi förbehåller oss rätten att ändra produktfakta och priser utan förbehållning. Vi reserveras oss även för eventuella feltryck i produktfakta och prissättning. All missbruk av tjänsten och webbshopen polisanmäls. Vid samtliga beställningar loggas användarens IP-nummer.

Anmärkning mot orderbekräftelse skall göras via e-post inom 12 timmar från tidpunkten för sändningen av orderbekräftelsen till dig. Alla beställningar är bindande.

Produkter och vårt ansvar
I webbshopen saluförs endast högkvalitativa produkter vilka genomgått flertalet undersökningar och är därmed fullt kontrollerade av tillverkarna. Vi tar inget ansvar för produkterna utan hänvisar eventuella tvister till våra leverantörer det vill säga de företag som tillverkat produkten i fråga. Tillverkarna ansvarar för produkternas innehåll, innehållsförteckning samt dess anvisningar. Vidare rekommenderar vi alltid våra kunder att ta del av och följa vederbörlig tillverkares anvisningar och information innan användning av produkten.

Säkerhet
Impact of Sweden AB skyddar dina personuppgifter genom tekniska och organisatoriska säkerhetsåtgärder. För att förhindra obehörig åtkomst och för riktigheten hos informationen använder vi oss av envägskryptering när känsliga uppgifter, såsom uppgifter om kreditkortsnummer, behandlas. Vår betalningspartner, Klarna, uppfyller säkerhetskraven PCI DSS (Payment Card Industry Data Security Standard), som är ett globalt samlingsbegrepp för obligatorisk datasäkerhetsstandard för hantering av kortinformation, framtagen av betalkortsbranschen - MasterCard, Visa och Amex. Standarden gäller för alla som handskas med betalningstransaktioner för betalkort och kreditkort. För åtkomst till ditt eget konto på ImpactSpray krävs ett personligt lösenord. Du ansvarar för att bevara ditt lösenord så att inte någon obehörig kommer åt det. Om du delar dator med någon annan bör du alltid logga ut för att skydda din information i förhållande till andra användare av datorn.