Om oss

Impactspray tar din träning till nästa nivå. Impactspray hjälper dig att på ett enkelt sätt se din utveckling. Du kan nu träna på egen hand med 100% feedback på varje slag. Se din egen utveckling på nära håll.

Impactspray är framtagen för att vara lätthanterlig och följsam. Enkel att ha med sig, väldigt dryg så att du får ut mer av din träning.

Historien bakom hur Impactspray föddes var när de två PGA utbildade golftränarna Tim Wingårdh Mitsell och Mikael Detterberg Imstedt sökte något för att höja nivån ytterligare för sina elever. Eleverna viste inte hur de skulle mäta eller se sin utveckling när inte Mikael eller Tim var där. Impactspray blev svaret på deras framgång, att kunna erbjuda en produkt som gav direkt svar på hur bra eleven lyckats utföra uppgiften. Oavsett vilken nivå du spelar på kommer Impactspray vara avgörande för din utveckling.

Vi har gjort otroligt många tester för att hitta en formel som fungerar bäst för golf. Det ska påverkar spinnen minimalt, vara lätt att ta bort, göra din träning meningsfull och vara producerad i Sverige. Allt för att din träning ska bli så rolig och utmanande det bara går för att hjälpa dig framåt. Tack vare formeln och materialet som används i Impactspray är det extremt enkelt för dig att torka av träffytan på dina golfklubbor. Impactspray produceras i Sverige och är framtagen av PGA utbildade golftränare för golfare.

Att använda Impactspray är en självklarhet. Fungerar utmärkt vid inomhusträning när man slår på plastbollar som att slå på vanliga golfbollar. Aldrig har det varit så enkelt att träna på egen hand, du har 100% kontroll över din tid och utveckling.

Impact of Sweden AB
Org.nr: 559253-1965
SE559253196501